Gündüz esnaf ziyareti, gece seçim bürosunda 

Gündüz esnaf ziyareti, gece seçim bürosunda 
Gündüz esnaf ziyareti, gece seçim bürosunda 

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ile ilgili sahadaki çalışmalarına hız katan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, gündüz esnaf ziyareti gece geç saatlere kadar da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

Yapmış olduğu hizmetlerin yanı sıra her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledikleri her bir vatandaş ile yakından ilgilenen Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, gerçekleştirdiği ziyaretler ve ilçeye kazandırdığı eserlerle halkın takdirini topluyor. 

Bir araya geldiği vatandaşlara AK Parti’nin 21 yıldır Türkiye’ye ve Nizip’e kazandırdığı kazanımları anlatan Sarı, hizmetlerin devamı ve her yönüyle daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Nizip için 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek talebinde bulundu.

Yapılan bütün hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek vereceklerini ifade ederek, yakın ilgi ve alakasından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür ettiler.