Nizip Ticaret Odası Polonya’ya İş Gezisi Düzenleyecek

Nizip Ticaret Odası Polonya’ya İş Gezisi Düzenleyecek

Nizip Ticaret Odası Polonya’ya İş Gezisi Düzenleyecek

Nizip Ticaret Odası tarafından bölgenin ve ilçemizin ekonomisine katkı sağlamak, üyelerimizin dış pazarlara açılmaları, ihracatlarını arttırmak, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme fırsatını sunarak fuarlara katılımlarını teşvik etmek ve Polonya ile iş birliği imkânlarının geliştirilmesi amacıyla 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında Polonya’nın Varşova ve Kielce şehrine yönelik bir ticaret heyeti programı düzenlenecektir.
Heyet programı kapsamında Polonya'nın Kielce kentinde düzenlenecek olan AGROTECH fuarı ziyaret edilecektir. Fuar uluslararası Tarım Makineleri, Yedek Parça, Silo, Paketleme ve Alternatif Enerji Teknolojileri gibi çok farklı sektörlerin ilgisini çekmektedir. 
Ayrıca Heyet programı kapsamında firmalarımız ile Polonya firmaları arasında ikili görüşmeler, resmi kurum ve meslek kuruluşları ziyaretleri organize edilecektir. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa (en az 10) ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği 'ne başvurulacaktır.
Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB'den onay alan firmalarımızın konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin yüzde 60'lık kısmı üst limit 5.000 TL olup KOSGEB tarafından karşılanacaktır.
Program için kontenjanımız sınırlı olup, katılım başvuru önceliğine göre belirlenecektir. Ziyaret Programı ve Katılım Bedeli İki kişilik Odada bir kişinin paket tur ücreti 720 EURO, Tek kişilik odada bir kişinin paket tur ücreti 835 EURO, Vize ücreti 120 EURO’dur.
İlgili programa katılmak ve bilgi almak isteyen üyelerimizin 01 Şubat 2021 Perşembe gününe kadar Dilek SÜZER DEMİR (Tel: 0342 517 10 11 Dâhili:139 E-Posta: d.suzer@nto.org.tr)  ile görüşmeleri gerekmektedir.