İSLAHİYE’DE ZAFER’E KOŞUYORLAR

İSLAHİYE’DE ZAFER’E KOŞUYORLAR
İSLAHİYE’DE ZAFER’E KOŞUYORLAR
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk İle birlikte İslahiye’de Esnaf, STK ve Pazar ziyareti gerçekleştirdiler.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk İle birlikte İslahiye’de yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların oldukça yakın ilgi ve alakasına mazhar olurken, Zafer Partililer İslahiye’de Zafer’in yakın olduğunu söylediler.
TÜRKMEN ÖNCE KALBİN ÇALIŞMASI LAZIM
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, İslahiye Ziyareti kapsamında ilk önce İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen’i ziyaret etti.
Ziyarette İlçede yaşanan deprem ve deprem sonrasında hayatın yeniden normalleşmesi süreci, bu sürede yapılması gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
İslahiye Ticaret odası Başkanı Selahattin Türkmen, Deprem sonrasında İslahiye’de konteyner, prefabrik, yada briket evler yapılmak suretiyle vatandaşların konut sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapıldığını ancak, İlçenin yeniden ayağa kalkması, ve yapılanması için öncelikle kalbin çalışması gerektiğini yani İlçede Ticaretin işler hale getirilmesinin elzem olduğunu ifade etti.
Türkmen, Ne kadar konut yaparsak yapalım, İlçede ticari faaliyet olmadığı takdirde yaşam olmaz, bunun için bizlerin öncelikli olarak Ticaret yapan Tacirlerimizi, esnaflarımızı ayağa kaldırmalıyız. Onlar için gerekli olan İşyerlerini yapmalıyız. Çünkü İnsanın kalbi çalışmayınca diğer organlarının önemi olmadığı gibi, Ticaret olmayınca da ilçede yaşamın bir anlamı kalmaz dedi.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, İslahiye’nin yeniden inşa ve ihya edilmesi sürecinde bir hukukçu olarak, bir siyasetçi olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, seçimlerden sonra da İslahiye ve Nurdağı Bölgesindeki insanlarımızı deprem süresi sonrasındaki hakları konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz dedi.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, ziyaret anısına daha sonra İslahiye Ticaret odası Başkanı Selahattin Türkmen’e ismine özel yapılmış organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNE ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, İslahiye Ziyareti Kapsamında İslahiye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Yetim ile görüştü.
Ziyarette Küçük sanayi sitesindeki esnafların sorunları, Depremin esnaflar üzerindeki etkileri ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, ziyaret anısına İslahiye Küçük Sanayi sitesi Yapı kooperatifi başkanı Ali Yetim adına yapılmış olan organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
MADENİ SANATKARLAR DERNEĞİNE ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk İle birlikte daha sonra İslahiye Madeni sanatkarlar odası Başkanı Haydar Erdoğan’ı ziyaret ettiler.
Ziyarette sanayi esnafının sorunları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Deprem hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, ziyaret anısına İslahiye Küçük Madeni Sanatkarlar odası Başkanı Haydar Erdoğan adına yapılmış olan organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINA ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk ve beraberindekiler ile birlikte İslahiye Küçük sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ettiler.
İslahiye Küçük sanayi sitesi esnaflarının oldukça yoğun ilgi gösterdiği zafer partisi heyeti sanayi sitesi ziyareti tamamlayarak sanayi sitesinden ayrıldı.
ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASINA ZİYARET
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk ve beraberindekiler ile birlikte İslahiye Şoförler ve Otomobilciler odasını ziyaret ettiler.
Ziyarette İslahiye Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Ahmet Şahin ile görüşen Zafer Partisi heyeti burada odanın ve üyelerin sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, ziyaret anısına İslahiye Şoförler odası Başkanı Ahmet Şahin adına yapılmış olan organizer ajanda takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
PAZAR ZİYARETİ
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Alattin Çakmak, İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Öztürk ve beraberindekiler ile birlikte İslahiye halk pazarını ziyaret ettiler.
Pazarda tezgah açan pazarcı esnafları ve alışverişe gelen vatandaşlar ile görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinlediler. Pazardaki halkın oldukça yoğun bir ilgi gösterdiği zafer partisi heyeti, vatandaşlara Pazar torbası dağıtarak, 13 Milyon suriyeli sığınmacının ülkelerine gönderildiğinde onlara aktarılan kaynakların halka dönmesinin sağlanacağını ve bu torbaların daha ucuza dolacağını söylediler.