Belediye Başkanı Sarı, köy, köy belde, belde geziyor

Belediye Başkanı Sarı, köy, köy belde, belde geziyor
Belediye Başkanı Sarı, köy, köy belde, belde geziyor
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Büyükşehir yasası kapsamında mahalle statüsüne geçen 79 köy ve 5 beldeyi adım adım gezen Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın bugünkü ilk durağı Mercanlı Mahallesi oldu.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan ile birlikte ziyaret ettiği her mahallede sorunlarını dinleyerek, yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi veren Sarı, ülkenin geleceği adına tarihi bir öneme sahip 14 Mayıs seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.
14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ülke adına son derece kritik bir yol ayrımı olduğunu ifade eden Sarı, şunları kaydetti.
‘’Cumhurbaşkanımız liderliğindeki AK Parti iktidarlarıyla milli sanayi hamlesinden ulaşıma, eğitimden sağlığa, güçlü dış politikadan terörle mücadeleye 21 yılda elde ettiğimiz tüm kazanımların korunması ve daha büyük hedeflerle Türkiye Yüzyılı inşasının başlaması noktasında hemşerilerimden en güçlü desteği bekliyorum. Ben bu konuda hemşerilerime güveniyorum. Biz birlikte birçok seçimi zaferle taçlandırdık bu seçimde hep birlikte zafere ulaşacağımıza inancım tamdır’’ dedi.