TANCAN NTB’Yİ ZİYARET ETTİ

TANCAN NTB’Yİ ZİYARET ETTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Nizip Ticaret Borsası’na (NTB) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’a Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Nizip Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan’da eşlik etti.

NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Tancan, 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen borsa organ seçimlerinde göreve seçilen yönetim kademesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette, borsanın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler alan Tancan, yeni dönemde Gaziantep ve ülke ekonomisine sağlayacağı tüm proje ve çalışmalarda NTB’ye başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ise ziyarette yaptığı konuşmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Tancan’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Nizip Ticaret Borsası’nın geçen dönemlerde hizmete kazandırdığı projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Sarı, yeni dönemde de aynı heyecan ve şevkle Gaziantep ve Türkiye ekonomisinde katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.