Akdoğan, gönüllere dokunmaya devam ediyor

Akdoğan, gönüllere dokunmaya devam ediyor
Akdoğan, gönüllere dokunmaya devam ediyor

Önceki dönem Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Kendisine gösterilen yoğun teveccühten ötürü vatandaşlara teşekkür eden Akdoğan, ‘’Tüm teşkilatımızla hemşerilerimin emrindeyim’’ dedi.

14 Mayıs seçimleri kapsamında birçok mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Akdoğan, Fevkani Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği her yerde büyük bir coşku ile karşılanan Akdoğan, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin, tüm Türkiye’de olduğu gibi Nizip’te güçlü bir ekip çalışmasıyla her zaman milletinin emrinde olan bir parti olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.

 ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’de eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar büyük işlerin altına imza atıldığını hepimiz gördük. İşte bu kazanımların korunması ve “Türkiye Yüzyılı”nın inşası için teşkilat mensuplarımız, milletvekili adaylarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte 14 Mayıs’a kadar gece gündüz demeden sahada olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır’’ şeklinde konuştu.