NRT'den Gazeteciler Onuruna Yemek 

NRT'den Gazeteciler Onuruna Yemek 
NRT'den Gazeteciler Onuruna Yemek 
NRT'den Gazeteciler Onuruna Yemek 
NRT'den Gazeteciler Onuruna Yemek 

Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen, yerel medya mensupları ve ulusal ajans temsilcileri onuruna 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yemek verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Şen, yerel basının sorunlarının konuşulduğu yemekte, ilçenin tek yerel kanalı olan NRT olarak yerel basının ve tüm basın çalışanlarının yanındayız.

Şark kebap pide ve lahmacun salonunda 
düzenlenen davete Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Avcı,Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan, Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç,  yerel medya temsilcisi, televizyon ve radyo çalışanı, ulusal ajans temsilcisi ve katıldı. 

Yemekte yerel basının sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Şen, bu kapsamda basın mensuplarının sorunlarını dinleyerek, notlar aldı.Yerel basın mensupları sohbet ederek, mesleki hatıralarını anlatarak yerel basının önemine değindi. Yerel haberciliğin etkisine ve gücüne vurgu yapan Şen, bugünlere kolay gelmedik bugünlere gele bilmek için gazete dağıtımından, ajans ve ulusal gazete temsilciliği dahil yerel medyanın  birçok alanında çalıştığını söyledi.