Gaziantep şehit olur gazi olur asla teslim olmaz

Gaziantep şehit olur gazi olur asla teslim olmaz
Gaziantep şehit olur gazi olur asla teslim olmaz

Her yıl 25 aralık tarihinde, atalarımızın hürriyet ve bağımsızlık uğruna, namus ve bayrak uğruna mücadele etmeyi, bu yolda seve seve şehit ve gazi olmayı seçtiği bu topraklarda yokluklar içinde yazılan Kurtuluş Destanını kutluyoruz. ALLAH’ın izniyle tüm gücümüzle kutlamaya da devam edeceğiz.  

Vatanımıza yönelik hain saldırılara karşı kahramanca mücadele veren atalarımız, 11 ay boyunca düşmanı şehre sokmayarak tarihte benzeri az görülen bir destan yazdılar. 102 yıl önce yazılan bu direniş destanı, Gaziantepliyim diyen herkes için büyük bir övünç kaynağıdır. 

Esir olmaktansa ölmeyi tercih eden 6317 kahraman, canlarından vazgeçerek tüm vatan sathında kurtuluş meşalesini yakmıştır.

102 inci yıl dönümünü emsalsiz bir gururla yaşıyoruz, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehrimizin ve ülkemizin kurtuluş mücadelesi, bölünmez bütünlüğü uğrunda bugüne kadar kaybettiğimiz tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm Gaziantepli hemşerilerimin 25 Aralık Kurtuluş Günü’nü kutluyorum.Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.

Yakup ÇAPAN 

Nizip İYİ Parti İlçe Başkanı