MHP Nizip İlçe Teşkilatının köy toplantıları miting havasında gerçekleşiyor

MHP Nizip İlçe Teşkilatının köy toplantıları miting havasında gerçekleşiyor
MHP Nizip İlçe Teşkilatının köy toplantıları miting havasında gerçekleşiyor

MHP Gaziantep Milletvekili ve Adayı Avukat Sermet Atay 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep genelinde yürüttüğü seçim kampanyasında Salkım köyünde vatandaşlara hitap etti.

MHP Gaziantep Milletvekili Avukat Sermet Atay ve İlçe Başkanı Davut Karabacak, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Salkım köyünde yürüttüğü seçim kampanyasında vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Milletvekili Sermet Atay, Cumhur İttifakının zafere ulaşması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Salkım ( Hıyam ) Köyünde organize edilen istişare toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, "Sözlerime Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin sözleri ile başlıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi nerede diye soranlara diyorum ki, görmesini bilenler için her taraftayız, hep yollardayız, tarlaya kazınmış izdeyiz, nasırlı ellerdeyiz, solgun yüzlerdeyiz, harman yerlerindeyiz. Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak, sizlerden gelen istek, öneri ve sorunları dinleyerek çözüm konusunda istişarede bulunacağız. Sizlerden gelen tüm sorun ve taleplerin takipçisi olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Nizip İlçe Teşkilatı olarak  sizlerin her daim hizmetinde olacağız dedi.

Toplantıya MHP Gaziantep Milletvekili ve Adayı Av. Sermet Atay, MHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Nizip Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kürşat Gören ve yönetimi, MHP Gaziantep Milletvekili Adayları Ayşegül Köroğlu, Fahri Çevik, Gürkan Kıraç, Salkım Köyü Muhtarı ile kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.