Fatih Erbakan'a Coşkulu Karşılama 

Fatih Erbakan'a Coşkulu Karşılama 
Fatih Erbakan'a Coşkulu Karşılama 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa dönüşü Nizip Seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İnşallah milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı destekleyecek." dedi.

Erbakan, Nizip ilçesinde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere katılacaklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi'ni, milli görüşü, 21 yıl aradan sonra yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşımak için milletten oy istediklerini belirten Erbakan, "İnşallah milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı destekleyecek. İnşallah milletvekili seçimlerinde de milli görüşü Yeniden Refah Partimizi büyük bir oy patlamasıyla meclise gönderecek Allah'ın izniyle." diye konuştu.

TBMM'de vatandaşların refah seviyesini artırmak için çalışacaklarını dile getiren Erbakan, milli ve manevi değerlere uygun bir eğitim sistemi müfredatının olması için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkan Abdullah Kılıçparlar, Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan'ı büyük bir katılımla Nizip Otoban gişelerinde karşıladıktan sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışında halkımıza ve partililelere hitap etti.

Kılıçparlar, Seçim koordinasyon merkezimizin açılışında büyük emek veren başta Yeniden Refah Partisi Gaziantep Milletvekili Adayımız Mustafa Bilici, İlçe Başkan Vekili Mahmut Yiğitbaşı, Milletvekili Aday Adaylarımız, teşkilat üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kolları, partilerimiz, basın mensupları ve halkımıza teşekkür ediyorum dedi.