CHP’li Alkurt’tan NRT’ye Ziyaret

CHP’li Alkurt’tan NRT’ye Ziyaret

CHP Nizip Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Alkurt, Nizip Radyo Televizyon Kurumunu ziyaret ederek NRT Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy ile bir araya gelen Alkurt, gündemi değerlendirdi.

CHP'li Siyasetçi Alkurt, CHP'li bir siyasetçi olarak sürekli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve CHP’nin ayrım gözetmeden Nizip ve çevre halkına hizmet etmek için var olduğunu söyledi.

Alkurt, CHP Genel Merkezinin talimatıyla seçim öncesi planlanan çalışmalar olduğunu ve bu süre zarfında Milletvekillerimiz, İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatı olarak çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek uzun süreli ve güzel sonuçlar alınacak bir çalışmaya imza atacaklarını belirtti.

Alkurt, Nizip basını ile belirli aralıklarla bir araya geleceklerini ifade ederek, “Birçok konuda basınımızla istişare edeceğiz. Ortak aklı ön plana alarak memleketimize daha iyi hizmet etmenin şartlarını oluşturacağız” diye konuştu. 

Ziyaretlerinden dolayı CHP'li Siyasetçi Mustafa Alkurt'ta  teşekkür eden NRT Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy, NRT'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.