Alpaslan Ticaret’te 7 Yıldır Gelenek Bozulmadı. 

Alpaslan Ticaret’te 7 Yıldır Gelenek Bozulmadı. 
Alpaslan Ticaret’te 7 Yıldır Gelenek Bozulmadı. 
Alpaslan Ticaret’te 7 Yıldır Gelenek Bozulmadı. 

Nizip'in köklü firmalarından olan 1973 yılından bugüne kadar geçmişi olan 2015 Yılı başında Erkunt Traktör çatışı altında bayilik faliyetine başlayan Alpaslan Ticaret 7. kez Türkiye'nin en çok satan Erkunt Traktör Yetkili bayii Alpaslan Ticaret satış rekorları kırmaya devam ediyor. 

Nizip, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa plazalarında çiftçilere satış servis ve yedek parçanın bir arada olduğu 3S hizmet veren Erkunt yetkili bayii Alpaslan Ticaret çiftçinin gücü olarak Türkiye genelindeki satış rekoruyla zirvedeki yolculuğunu sürdürüyor.

Nizip, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa plazalarında çiftçilere hizmet veren Alpaslan Ticaret, kurulduğu ilk günden bu yana geleneğini bozmadı. Üst üste 7 yıl satış birincisi olan Alpaslan Ticaret'in satış başarısı bölge ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Alpaslan, Alpaslan Grup olarak 1973’den günümüze 50 yıllık tecrübemizi çiftçiden aldığımız güçle birleştirdiklerini söyledi.

Alpaslan, Türkiye’nin yerli markası erkunt traktörün bölge Bayisi olarak 2022 yılında sıfır ve ikinci el traktör'de 2.500 adet'e yakın satış rakamına ulaştıklarını belirterek 50’incı yılımızda da ilk günki heyecan ve azimle çalışmaya devam ettik.

7 yıl üst üste Türkiye satış birincisi olarak yeni bir rekora imza attık.Yarım asırdır olduğu gibi çiftçilerimizle el ele verip ülke tarımına ve ekonomisine katkı sağladıklarını belirtti.

Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu üyesi Mesut Alpaslan, yaygın servis ağımız ve mobil servislerimizle gece gündüz çiftçilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturduk. 2023 yılında da bu başarıları devam ettirmek için daha çok çalışmayı kendimize hedef belirledik. 

Türkiye’nin en büyük yerli markalarından biri olan 
erkunt traktör'ün en büyük bayisi olmamızı sağlayan çiftçi dostlarımıza ve tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ettiklerini ifade etti.

Antalya Titanic Mardan Palace Otelde gerçekleşen
Erkunt Traktör Türkiye'nin en başarılı bayileri ve satış birincisi törenine Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alpaslan, yönetim kurulu üyesi Mesut Alpaslan, Şanlıurfa finans müdürü Adnan Çelepçıkay, Nizip Plaza finans Müdürü Ahmet Beyazkurt katıldı.