Belediye Başkanı Sarı, gazetecileri ağırladı

Belediye Başkanı Sarı, gazetecileri ağırladı
Belediye Başkanı Sarı, gazetecileri ağırladı

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçedeki basın mensuplarını unutmayan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, gazeteciler onuruna akşam yemeği verdi.

İlçede hizmet veren Şark Kebap Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe, Belediye Başkan Vekili Salih Uygur, Belediye Başkan yardımcıları Hakan Avcı, Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Nizip Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Karayılan, Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç, Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen, ile ilçede yayın hayatına devam eden yerel gazete, televizyon, radyo, internet sitesi ve ulusal haber ajans çalışanları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, basın mensuplarıyla birlikte görev yapmaktan ve yapılanları basın aracılığıyla vatandaşlarla paylaşmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek şöyle devam etti.

“Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyorum, programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu gün aynı zamanda Türk İdareciler Günü Hem idarecilerimiz hem de gazetecilerimiz, görev ve sorumlulukları bakımından hizmet verdikleri alanlarda özverili bir çalışma gayreti içerisindedirler. Hepimizin amacı, görev yaptığımız şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet etmektir. Ben bir kez daha  gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Gerçekleşen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren basın mensupları ise, Başkan Sarı’ya teşekkür ettiler.

Programın sonunda Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından basın mensuplarına Nizip Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde üretimi yapılan mikron figürü hediye edildi.