YILDIZLARIN TERCİHİ NİZİP SPOR OLDU

YILDIZLARIN TERCİHİ NİZİP SPOR OLDU

YILDIZLARIN TERCİHİ NİZİP SPOR OLDU

2022-2023 futbol liginin başlamasına sayılı günler kalasıya Nizip Spor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Hüseyin Yılmaz başkanlığında ki yeşil beyazlı ekip son olarak geçtiğimiz günlerde 38 yaşındaki deneyimli spor adamı İsa Kılıçoğlu ile sözleşme imzalamıştı.

Akabinde yönetim kadrosu akşam yemeğinde bir araya gelerek şampiyonluk sözü vermişlerdi.
Bunun üzerine bugün 4 futbolcu ile yapılan sözleşme, takımın yeni sezona istikrarlı adımlar ile girdiğini ve taraftarın futbola doyacağını gösterdi.

Kulüp başkanı Hüseyin yılmaz, yöneticiler ve teknik kadronun hummalı çalışması sonrası transferler ile kadroya dahil edilecek futbolcuların belirlendiği, bu futbolcuların birçoğuyla prensipte anlaşıldığı ve yakın zamanda sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Ligde yıldızı yükselen 4 futbolcuyu bugün  kadrolarına katan kulübün, kısa zamanda yeni futbolcularla da anlaşma sağlanacağını bilgisi alındı.

Bugün kadroya dahil edilen Ömer Keskin, Mert Kurt, Yiğit Mahnoğlu ve Muhammed Tekin sözleşme sonrası; Nizip Spor’da  top koşturacak olmanın heyecanını taşıdıklarını ifade ederken, başarılı teknik adam İsa Kılıçoğlu’nu tanıdıklarını ve transfer için ismi geçen futbolcularla beraber şampiyonluğun kaçınılmaz olduğunun altını çizdiler.

Ömer KESKİN (1995)
Oynadığı takımlar: Ünyespor , 2.lig, Ünyespor 3.lig, İnegölspor 2.lig, Sandıklıspor Bal ligi, Sanayispor, Tunusbağıspor, Termespor
Mert KURT (1993) Oynadığı takımlar: Hür adaletspor,Denizlispor , Y.Yozgatspor, Kayseri Şekerspor ,Akkonakspor , Ödemiş Spor, Bayındırspor , GürAltayspor, Kemalpaşa, Ülkuspor, Çanspor, Konya Ereğlispor
Yiğit Mahnaoğlu: Oynadığı takımlar: Ramispor, Gaziosmanpasaspor.. 2 Lig, Erzincan refahiyespor...3 lig , Karagumrukspor...3 lig , Arsinspor...3 lig , Gaziosmanpasaspor...2 lig , Tatvan genclerbirligi ..Bal, Konya ereglispor...Bal, Çorlu kulturspor , Erdemli belediyespor, Havran belediyespor, Kas kinikspor, milas becinspor, Yeni milasspor, Uşak vefaspor, Elbeylispor..Bal, Kemalpaşaspor
Muhammed Tekin (1994) Oynadığı takımlar: Gaziantepspor ,İzmir İşçievlerispor , İzmir Ceyhan Altinyildiz , Çınarli spor , Bozkurtspor , Şehitkamil Belediyespor.