Vatandaşlar ve basın mensuplarından RAYBÜS’E tam not 

Vatandaşlar ve basın mensuplarından RAYBÜS’E tam not 

Gaziantep-Nizip arasında huzurlu konforlu rahat bir ulaşım sağlayan RAYBÜS’e ilgi her geçen gün artıyor.

5 Kasım itibariyle seferlere başlayan ve ilk olarak günlük 2 sefer düzenleyecek olan RAYBÜS’ün bugünkü yolcuları ilçede görev yapan basın mensupları oldu.

Vatandaşlarla birlikte sabahın erken saatlerinde tren garında buluşan basın mensupları, saat 07.40’da hareket eden RAYBÜS ile Gaziantep’e yolculuk yaptılar. 

RAYBÜS hizmetiyle ilgili değerlendirmede bulunan Nizip Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Karayılan, ‘’Yıllar sonra tekrar trene binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum ben ve arkadaşlarım için heyecan verici ve keyifli bir yolculuk oldu. Nizip halkına katkı sağlayacak olan bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Nizip Gazeteciler Dernek Başkanı Ali Kılıç ise, ‘’Teknoloji ve konforuyla bir metro havasında olan RAYBÜS ile yolculuk yapmak bizim için mutluluk verici. Yapılan bu hizmet takdire şayan bir hizmet bu hizmeti bizlerle buluşturan Gaziantep Valimiz Davut Gül’e Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Nizip Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya sonsuz teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen de, ‘’Uzun bir aradan sonra tekrar tren ile yolculuk yapmak keyif vericiydi bu hizmetin tekrar Nizip’e kazandırılması bizleri sevindirdi burada başta Nizip Belediye Başkanımız Mehmet Sarı olmak üzere Gaziantep Valimiz Davut Gül’e Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve ilgili bakanlıklara teşekkür ediyorum’’ sözlerine yer verdi.

Anadolu Ajansı (AA) Nizip Muhabiri İrfan Aydoğdu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Nizip Temsilcisi Beyhan Sağlam, Nizip Radyo Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Metin iliksoy, Nizip Tercüman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Polat, Karkamış’ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıza Eroğlu, Nizip Gazeteciler Dernek üyelerinden İsmet Nizip Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatma Ateşçi, Nizip Tercüman Gazetesi Muhabiri Semanur Yılmaz, Nizip Gazeteciler Cemiyeti üyesi Ezgi Kılıç ve Karkamış’ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıza Eroğlu Ayşegül Çakmak ise, RAYBÜS hizmetiyle memnuniyetlerini dile getirerek katkı ve desteklerinden dolayı Gaziantep Valisi Davut Gül’e Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür ettiler.