Nizip Ticaret Odası meclis üyesi adaylarından dayanışma ve istişare yemeği 

Nizip Ticaret Odası meclis üyesi adaylarından dayanışma ve istişare yemeği 

Nizip Ticaret Odasında 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi guruplar arasında meclis üyesi adaylarının tatlı rekabeti devam ediyor. Nizip Ticaret Odası müteahhitlerden oluşan 11. gurubun adayları ve komite listesinde bulunan müteahhitler İbrahim Güleç, Mahmut Polat, Cengiz Kenan Sönmez, Kadir Dağlı, Mehmet Kılıç, Metin Çiloğlu, Alican Pamuk tarafından İkinci Bahar Lokantasında müteahhitler ve inşaat ustalarına bir yemek verdi.

Nizip Ticaret Odası Meclis Üyesi adaylarında Müteahhit İbrahim Güleç yemek sonrası konuşmasında “Böyle bir programa ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Dayanışma ve istişare yemeğine  katılan siz değerli arkadaşlarımıza ve destekçilerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu birlikteliğin Nizip için hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. 

Güleç, bugün ve sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarımızın çözümü için bu tür buluşmalarınız devam edecek. Bizlere destek veren dayanışma ve istişare programına katılan tüm müteahhitlerimize ve ustalarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.