Nizip Belediyesi’nin destekleri öğrencilerin başarısına başarı katıyor

Nizip Belediyesi’nin destekleri öğrencilerin başarısına başarı katıyor

Nizip Belediyesi’nin destekleri öğrencilerin başarısına başarı katıyor

Nizip Belediyesi’nden destek alarak üniversite sınavı, Beden Eğitimi Öğretmenliği, Polislik ve Bekçilik spor mülakatları için düzenlenen spor kurslarına giren gençler önemli başarılar elde etti. 

Nizip Belediyesi’ne bağlı Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde sınava hazırlanan toplam 94 öğrenciden 88 tanesi üniversiteli oldu. BESYO ve POMEM kurslarına hazırlanan 58 öğrenciden 38 tanesi Beden Eğitimi Öğretmeni, Polis ve Bekçilikteki spor mülakatlarını başarıyla geçerek mesleklerine başladılar. Hızlı klavye kursuna katılan 25 öğrenciden 15 tanesi de Zabıt Katibi olarak başarı sağladılar.

Elde edilen başarılara ev sahipliği yapan merkezlerden biri olan Nizip Belediyesi’ne Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Sarı, öğrencileri tebrik ederek Nizip Belediyesi’nin eğitime ve genliği yönelik yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

3 yıllık bir zaman dilimi içerisinde Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle yürütülen çalışmaların sonucunda ortaya çıkan başarıların memnuniyet verici olduğunu ve verilen desteklerin boşuna gitmediğini gösterdiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Sarı, konuşmalarını şöyle sürdürdü.

‘Ben açmış olduğumuz kurslara güvenerek katılım sağlayan ve sonucunda ise başarı sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum aynı zamanda öğrencilerimizle yakından ilgilenen ve başarılarına ortak olan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. bu başarılar bundan sonraki sürece vereceğimiz desteğin bize bir habercisi oluyor tüm bu başarılar güzel netice o zaman bize de düşen daha fazla destek vermek daha fazla kurs alanları oluşturmak ve gençlerimizi hedeflerine ulaşmasına katkı sunmaktır biz bunun için hazırız. Şuan da belediyemizin destekleriyle Belediyemizin Gençlik Merkezinde, Hanımlar Lokalinde, Süheyla Mehmet Özyurt Eğitim Merkezi’nde, eski Belediye binasında ve Halk Eğitim Merkezi’nde kurslarımız devam ediyor. yakın bir zamanda ilçemize yeni bir gençlik merkezi daha kazandıracağız bununla birlikte kurs merkezi sayımız daha çok artacak bu sebeple ücretsiz bir şekilde vereceğimiz kurslardan istifade etmek isteyen tüm hemşerilerimize belirtmiş olduğumuz merkezlerimize davet ediyor ve şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ dedi.