‘Gaziantep Bizi Çok Sevecek’

‘Gaziantep Bizi Çok Sevecek’
‘Gaziantep Bizi Çok Sevecek’

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Adile Merve Altınbaş Yılmaz, DEVA Partisi Nizip İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Deva Partisi Nizip İlçe Başkanı Ömer Kılıçparlar, gece gündüz çalışarak Nizip'in evladı Merve kızımızı Ankara göndereceğiz dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Adile Merve Altınbaş Yılmaz'ı, Deva Partisi Nizip İlçe Başkanı Ömer Kılıçparlar ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada NRT Haber'e açıklama yapan CHP Gaziantep  Milletvekili Adayı Adile Merve Altınbaş Yılmaz, ‘"Gaziantep ve Nizip'in sorunlarını biliyoruz. Ankara’da bu sorunların çözümü için mücadele edeceğiz.’’ dedi.
 
Gaziantep'i ilçe ilçe, adım adım, bizim de katıldığımız programlarda ilmek ilmek örerek bu günlere getirdiniz ve inşa ettiniz. Şimdi geldiğimiz noktada çok önemli bir dönemecin içerisindeyiz hem partimiz adına, hem ülkemiz adına. Bizim bu konuda yaptığımız iş birliği Hükümetimizi kurarak güzel yarınlara hep birlikte kavuşacağız. Milletvekili Adayı Altınbaş, bu yüzden Yolumuz hayırlı bir yol, yolumuz meşakkatli bir yol ama inşallah bu yolun sonu başarıya çıkacak.CHP’nin, DEVA Partisinin, millet ittifakının, , diğer partilerin memleketi adaletli, huzurlu, kalkınmış ve birlik beraberlik içerisinde, vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracak ‘oh be’ dedirtecek. Bir sürecin kapılarını aralayacak hizmetlerde bulunacağız.’’ dedi.