Çiçek basın mensuplarıyla buluştu

Çiçek basın mensuplarıyla buluştu
Çiçek basın mensuplarıyla buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi ve Sri Lanka Fahri Konsolosu Avukat Süleyman Çiçek, Nizip'te görev yapan basın mensuplarıyla öğle yemeği davetinde bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde Gazetecilerin onuruna verilen yemeğe Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç, NRT Genel Yayın Yönetmeni Metin İliksoy, AA Muhabiri İrfan Aydoğdu, İHA Muhabirleri Hanifi Güzel, Beyhan Sağlam, Gazeteciler Derneği Üyesi İsmet Kılıç, Tercüman Gazetesi imtiyaz sahibi Yaşar Polat, Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatma Ateşçi, Tercüman Gazetesi Muhabiri Semanur Yılmaz katıldı.

Basın mensupları ve gazetecilerin zor şartlarda önemli bir görev icra ettiklerini söyleyen Süleyman Çiçek “Yaklaşmakta olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Toplumun aydınlatılması adına zaman gözetmeksizin zor şartlarda önemli bir görevi misyon edindiniz. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda sizin şahsınızda tüm gazetecilerin şimdiden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.