Başkan Sarı, ‘Gençlerimizden Gelen Her Talebi Yerine Getirmeye Hazırız’’

Başkan Sarı, ‘Gençlerimizden Gelen Her Talebi Yerine Getirmeye Hazırız’’

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Polislik (POMEM), Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO), Bekçilik ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) yerleştirme sınavlarına hazırlanan gençleri ziyaret etti.

Belediye bünyesinde açılan kurslara katılan gençlerle bir araya gelen Sarı, hazırlanan parkurları inceleyerek verilen eğitimlerle ilgili bilgi aldı. 

Ücretsiz verilen kursları bir süre izleyen Başkan Sarı, gençlere başarılar dileyerek Nizip Belediyesi’nin gelecek nesillere yönelik yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Amacımız bizim için kıymetli olan Gençlerimizi Üniversiteye hazırlık kurslarımızda olduğu gibi, alanında uzman antrenörlerin verdiği kurslarla fiziki mülakatlara da hazırlamaktır diyen Sarı sözlerine şöyle devam etti. ‘’İçinde bulunduğumuz binayı Gençlik ve Spor Bakanlığımız ilçeye kazandırdı bizler de kursların açılmasını sağlayarak gençlerimiz için bir şeyler yapma gayreti içerisinde olduk. Bizler fiziki anlamda destek vereceğiz gençlerimizde bu kurs merkezlerinde alacakları eğitimler sonrasında elde edecekleri başarılarla bizleri gururlandıracaklar destek bizden başarı gençlerimizden’’ dedi.