Ramazan Ayı’nda Sıcak Hizmet.. İhtiyaç Sahipleri Unutulmadı

Ramazan Ayı’nda Sıcak Hizmet.. İhtiyaç Sahipleri Unutulmadı

Maddi durumu yerinde olmayan ve sağlık sorunları nedeniyle yemek yapamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Ramazan ayında da unutulmuyor. Nizip ilçesinde hizmet veren Belkıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Taş, tarafından kurulan Şevkat Evi Derneği hayırsever vatandaş ile İhtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görüyor. Belkıs mahallesinde bulunan Şevkat Evi Derneği önüne gelen vatandaşlara 3 çeşit yemek ve tatlı yardımında bulunuyor.

Şevkat Evi Derneği Kurucusu ve Belkıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Taş, herkese hiçbir ayrım gözetmeksizin ücretsiz yemek ikramında bulunarak Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor. İhtiyaç sahibi birçok vatandaşın sofrasına yemek gidiyor. 
Yemek yardımından faydalanan vatandaşlar ise, sağ olsunlar yemeğimizi kuru gıdamızı temin edilmesine aracı olan Şevkat Evi Derneği Kurucusu ve Belkıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Taş’a, dernek gönüllülerine ve hayırseverlerin hepsine çok teşekkür ederiz. Ramazan Ayı’nda böyle yardımlar sayesinde hayırlara vesile olup dua alıyorlar.
 
Nizip ilçesinde hizmet veren Sofiye Yemek tarafından hazırlanan 1500 kişilik yemek  iftar öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşların softasına ulaştı. Muhtar Hüseyin Taş’a bugün yemeklerin dağıtılmasına katkı sunan NRT Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Şen ve Rişvanoğlu Petrol işletmecilerinden İbrahim Kılıç’a teşekkür etti. Muhtar Taş, Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin desteği ile yemek dağıtımının devam edeceğini söyledi.