Nizip'te Polis Teşkilatının 176. yılı kutlandı

Nizip'te Polis Teşkilatının 176. yılı kutlandı

Nizip'te Polis Teşkilatının 176. yılı kutlandı

Nizip’te, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Nizip'te program düzenlendi.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kültür Parkında Atatürk Anıtı'na İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, çelenk sundu.

Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, ‘’Kamu düzeninin, güvenlik ve asayişin sağlanmasının yanında sosyal destek çalışmalarıyla da adından söz ettiren Emniyet Teşkilatımız, içinde bulunduğumuz Kovid 19 salgını ile mücadelede gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışmaya devam etmektedir. Polis Teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirmeye devam eden tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümü kutluyorum" dedi.

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Daha sonra ise Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, birlikte Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkez Amirliği’ni ziyaret etti.Kaymakam Şahin ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümünü kutladığını ifade etti.

Kaymakam Şahin ve Belediye Başkanı Sarı. vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan polis teşkilatının güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa ettiğini söyledi.
Öte yandan  Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Nizip Şehitliği ziyaret edildi. Şehitlerin mezarlarına Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ve polisler tarafından kırmızı karanfil bırakıldı.