İnfaz koruma memuru bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti

İnfaz koruma memuru bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti

Nizip'te nöbetten çıktıktan sonra kayınbiraderi ve yanındaki iki şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan infaz koruma memuru Uğur Köylü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Nizip ilçesindeki cezaevi lojmanları girişinde meydana geldi. İddiaya göre, mesaisi bittikten sonra nöbetten çıkan infaz koruma memuru Uğur Köylü (36), lojmana doğru hareket halindeyken arkasından yanaşan kayınbiraderi Mehmet G. ve yanındaki 2 şahsın bıçaklı saldırısına uğradı.
 
Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan infaz koruma memuru Uğur Köylü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nizip Devlet HastanesivMehmet Cankesen Acil Ünitesine kaldırıldı. Daha sonra Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen evli ve 3 çocuk babası Uğur Köylü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Cenaze ailesine teslim edildi
Hayatını kaybeden talihsiz infaz koruma memurunun cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, Asri Mezarlık'ta defnedileceği öğrenildi.
 
Öte yandan infaz koruma memurunun ölümüne neden olan kayınbiraderi Mehmet G. ile kendisine yardım eden 2 şahıs, jandarma ekiplerince yakalanması için çalışma başlatıldı.