Hayırsever vatandaşlardan okula malzeme desteği

Hayırsever vatandaşlardan okula malzeme desteği

 

Hayırsever vatandaşlardan okula malzeme desteği

İstanbul’da yaşayan Nizipli hemşehrimiz Ebe-Hemşire Bedriye Kekçe ve arkadaşlarından Nizip ilçesi Akçekent mahallesinde yeni yapılan İlkokul - Ortaokula malzeme desteği yapıldı.

Akçekent İlkokulu - Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Murat Kekçe. desteklerinden dolayı hayırsever Ebe-Hemşire Bedriye Kekçe ve arkadaşları teşekkür ederek, okulumuzun ihtiyacı olan malzemelerin tedarik edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Kekçe, hemşehrim Bedriye Kekçe ile irtibata geçerek destek istedim. Sağolsunlar onlar da yardımcı oldular, okulumuza her konuda desteklerinin devam edeceklerini söyledi.

Akçekent İlkokulu - Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Murat Kekçe. Ebe-Hemşire Bedriye Kekçe ve onun arkadaşları olan İstanbul ve çeşitli illerimizde görev yapan ve çalışan Dr. Sevgin Mert. Prof Doç.Dr.Bektaş Yıldırım, Dr.Gürhan Akbulut, Dr.Emre Baysal, Dr.Mürvet Sadak, Dr.Kemal Bakıner, Dr.Zuhal Özyiğit, Hemşire Sema Ersoy, Dr.Yakup Şensoy, Dr.N.Gül Yavuzer, Dr. F.Neşe Çakmakçı, Öğrt.Üyesi Nejla Polat, Dr.Deniz Temen Doğruyol, Dr. M.Üner Karacaoğlu, Dr.M.Ali Kayalı, Dr.Ali Şakrak, Dr.Lale Göl, Dr.Fahri Ender, Dr.Gülseren Polat, Dr.M.Ömer Demirelli, Dr.Mehmet Yıldırım Arpacıoğlu, Dr.Nasır Aksel, Dr.Atilla Çankaya, Dr.H.Aslı Kasabalıgil, Dr.Ö.Faruk Vanlığolu, Doç.Dr.Levent Yaşar, Dr.Aylin Akıncı, Dr.A.Hakan Ergenekon, Dr.Osman Nuri Özyurt, Avukat Ercan Akköse, Dr.Erhan Erkan, Nizipli Esnaf Ayhan Kekçe ve Metin Bakır’a ayrı ayrı teşekkür etti.