CHP Milletvekili adayı gece gündüz çalışıyor

CHP Milletvekili adayı gece gündüz çalışıyor
CHP Milletvekili adayı gece gündüz çalışıyor
CHP’nin Milletvekili adayı Av. Adile Merve Altınbaş Yılmaz, saha gezisinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini anlatarak vatandaşlardan oy istiyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili adayları 14 Mayıs 2023’de gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
CHP’nin Gaziantep Milletvekili adayı Av. Adile Merve Altınbaş, Hastane Caddesi ve Mustafa kökmen Bulvarı esnafına ve vatandaşlara ziyarette bulundu. Gerçekleşen programda konuşan CHP Gaziantep Milletvekili adayı Av. Adile Merve Altınbaş Yılmaz, olumlu tepki ve geri dönüşler karşısında çok mutlu olduklarını ifade etti. Altınbaş, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. Çok mutluyuz. İnsanlar memnuniyetlerini dile getirmenin yanı sıra kendilerinin yaşadıkları sorunları da dile getiriyor. Sorunların tamamına hakimiz aslında. Ama yine de her gittiğimiz yerde yeni şeyler öğreniyoruz. CHP ve Millet İttifakı ekibi, sorunların çözümünü içeren pek çok proje ile iktidara hazırdır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun da ifade ettiği gibi, biz sadece sorunları çözmekle yetinmeyeceğiz. İnsanlara karınlarını doyurmanın ötesinde şeyler sunacağız. İyi ve rahat bir yaşam, iş kaygısı duymayan ve yaşlarırının güzelliklerini yaşayacakları gençlik projelerimiz ve her kesimin refah düzeyini yükseltecek projelerimiz var. Ankara’ya gider gitmez sözlerimizi gerçekleştirebilmek için çalışmalara başlayacağız’’ dedi.