Çapan ailesinden birlik ve beraberlik yemeği

Çapan ailesinden birlik ve beraberlik yemeği
Nizip ilçesinin geniş ailerinden olan Çapan ailesinin önde gelen isimlerinden Ahmet Çapan ve oğlu Şıh Hasan Çapan tarafından birlik beraberlik yemeği düzenlenerek birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Nizip ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Çapan Fıstık İşletme Tesisi’nde düzenlenen yemeğe yaklaşık 600 kişi katılırken, iş, siyaset, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, çiftçiler ve aile fertleri ile çok sayıda davetli bir araya gelerek hasret giderdi.
Çapan ailesi adına bir konuşma yapan Ahmet Çapan ve Şıh Hasan Çapan aileleri aile ve dostluk bağlarımızı kuvvetlendirmek, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak adına düzenlemiş olduğumuz bu yemeğe hep birlikte göstermiş olduğunuz bu yoğun katılım bizleri mutlu etmiştir.
Bu programdaki amaç birlik ve daim etmektir. Ailemiz çok büyük bir aile. Fakat zamanla hayat şartları araya mesafeler koyuyor. Bu mesafeleri ortadan kaldırmakta bizim elimizde. Bu gurur verici tabloyu bizlere gösterdiğiniz ve yaşattığınız için tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz dediler. Ahmet Çapan ve Şıh Hasan Çapan,unuttuğumuz çağırmadığımız dostlarımızdan ise özür diliyoruz ifadelerini kullandılar.
Çapan ailesi tarafından verilen birlik ve beraberlik yemeği Nizip Fıstık Hali İmam Hatibi Abdurrahman Çoban’ın yemek duasıyla son buldu.