Birlik Haber Sen'de Yorulmaz Dönemi

Birlik Haber Sen'de Yorulmaz Dönemi

Birlik Güneydoğu 1 nolu şubesi seçimi Şanlıurfa Gap Tem tesislerinde iki komşu ve kardeş il olan Şanlıurfa ve Gaziantep Birlik Haber Sen delegelerinin katılımı ile yapıldı. Seçime katılan 95 delegenin tamamını alarak İbrahim Halil Yorulmaz Birlik Haber Sen Güneydoğu 1 nolu şube başkanı seçildi.

Birlik Haber Sen Güneydoğu  1 nolu Şube Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz, Şanlıurfa ve Gaziantep Fırat,'ın iki yakasının evlatları olarak Fırat'ın suyunun sert insanlarını mert olduğu bir coğrafyanın evlatlarıyız.

Bizler bu süreçten sonra Çözüm bekleyen PTT çalışanlarının sorunlarını dile getirmek için büyük bir gayret göstereceğiz bundan sonra  PTT çalışanlarının vebali ve sorumluluğu üzerimizde taşıyarak mücadelemize devam edeceğiz.
Güneydoğu 1 nolu şubesi yönetimi şu kişilerden oluştu. ibrahim Halil Yorulmaz şube başkanı, Hacı Murat Açıkgöz şube başkan vekili,  Muhittin Uğur  başkan yrd. mali sekreter, Selim Deveci şube bşk. yardımcısı, Cuma Akkaya Şube Bşk yardımcısı, Mehmet Kandemir şube bşk yardımcısı, Rıdvan Bakirhan şube bşk.yardımcısı.