Bilgin Group Türkiye Satış Birincisi

Bilgin Group Türkiye Satış Birincisi
Bilgin Group Türkiye Satış Birincisi

2021 yılının satış rekortmeni Bilgin Group, 2022 yılında da New Holland Türkiye satış birincisi oldu. Türkiye’de bu anlamda öncü firma olmaktan ve bunun yanı sıra çiftçilerin her daim yanlarında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, “Çiftçimizin her daim yanında olmaya çalışıyoruz. Aldığımız ödül tüm paydaşlarımızın ve müşterilerimizin destekleri ile olmuştur. Bu başarının en büyük mimarları çiftçilerimizdir.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda olan tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BİLGİN GROUP TÜRKİYE SATIŞ 1.’Sİ OLDU

2021 yılında New Holland Türkiye satış birincisi olan Bilgin Group, 2022 yılında da New Holland Türkiye satış birincisi oldu.

New Holland Gaziantep, Nizip ve Birecik satış bayii Bilgin Group, traktör satışlarında rekor kırmaya devam ediyor. Merkezi Birecik ilçesinde bulunan, New Holland Traktörleri bölge bayii Bilgin Group, traktör ve ekipmanları satışı konusundaki başarısını tazeleyerek 2022 yılını da satış rekortmeni olarak tamamladı.

BİLGİN GROUP’A TÜRKİYE SATIŞ BİRİNCİLİĞİ ÖDÜLÜ

New Holland’ın Türkiye’de en çok tercih edilen satış bayisi olarak sektöre adını altın harflerle yazdıran ve müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetle Türkiye satış birinciliği unvanına sahip Bilgin Traktör, New Holland 2022 yılı Türkiye satış birincisi oldu. Bilgin Ticaret adına ödülü Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, ödülünü Koç Holding Ceosu Levent Çakıroğlu’nun elinden aldı.

BU BAŞARININ EN BÜYÜK MİMARLARI ÇİFTÇİLERİMİZDİR

Türkiye’de bu anlamda öncü firma olmaktan ve bunun yanı sıra çiftçilerin her daim yanlarında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin, “Çiftçimizin her daim yanında olmaya çalışıyoruz. Aldığımız ödül tüm paydaşlarımızın ve müşterilerimizin destekleri ile olmuştur. Bu başarının en büyük mimarları çiftçilerimizdir. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda olan tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.