Başkan Sarı sahada incelemelerde bulundu

Başkan Sarı sahada incelemelerde bulundu

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, gerçekleştirdiği saha gezileri ile Karşıyaka Mahallesi’ni gezerek inceleme yaptı.

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Sarı, yaptığı saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceliyor. İnceleme kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipleri ziyaret eden Sarı, burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak Mahalle Muhtarı Şükrü Gürbüz ve Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Sarı, çocuklarla da ilgilenmeyi ihmal etmedi. 

Sahada olmanın, sorunları yerinde inceleyip vatandaşlarla birebir görüşmenin yönetim açısından çok değerli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Sarı, amacımız ve gayemiz daha güzel ve daha gelişmiş bir Nizip oluşturmaktır dedi.

İlçe genelinde süren asfalt çalışmaları ile ilgili de değerlendirmede bulunan Sarı, sözlerini şöyle tamamladı. 

‘’İlçemizin dört bir tarafında devam eden asfalt çalışmalarına bugünde Karşıyaka Mahallemizi ekledik. Burada mahallemizin üst bölgelerinde asfalt olmayan bölgeleri sıcak asfalt ile buluşturuyoruz. Yapılan bu çalışmamız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun çalışmalarımıza ara vermeden mahalle ayrımı yapmadan devam edeceğiz’’ dedi. 

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Şükrü Gürbüz ise, yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nizip Belediye Başkanı Mehmet sarı ve ekibine teşekkür etti.