Başkan Sarı öğrencilerle voleybol oyandı

Başkan Sarı öğrencilerle voleybol oyandı

Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte voleybol oynadı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Demir ile birlikte ziyaret ettiği okulda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Sarı, bir süre sohbet ettiği öğrencilerden gelen voleybol maçı isteğini geri çevirmeyerek onlarla maç yaptı. 
Maçın ardından okula kazandırılan halı sahada da incelemelerde bulunan Sarı, yapmış olduğu konuşmada şu sözlere yer verdi. 
Sevgili gençler, ‘’Sizler yarınların Türkiye'sine yön verecek olan nesillersiniz işte bu sebeple sizleri önemsiyor seviyor ve her zaman destekliyoruz siz bizim için çok kıymetlisiniz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde bulunan eğitim öğretim yuvalarımız için desteğimizi esirgemedik. İmkanlarımız doğrultusunda hangi okulda eksikler var ise bu eksiklikleri tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğimiz olan siz gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalıştık gayret ettik bundan sonrada çalışacağız’’ dedi.