Ağdemir ve Bozdal ailesinin mutlu günü

Ağdemir ve Bozdal ailesinin mutlu günü


    
Nizip Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Recep Ağdemir'in kızı Eczacı Hatice Ağdemir ile İdan Bozdal'ın oğlu Laborant Feridun Bozdal düzenlenen ilahilerin söylendiği düğün töreni ile evlendiler.

Nizip Belediye Başkan Vekili Salih Uygur, çiftinin nikâh merasimlerine katılarak genç çiftlerin nikâhlarını kıydı.

Başkan Vekili Salih Uygur, "Belediye Başkanı Vekili olarak nikâh törenini gerçekleştirdik, genç çiftimize mutluluklar dilerim" diyerek genç çifti tebrik etti.

Hatice ve Feridun Bozdal çiftinin nikah şahitliklerini ise Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Avcı, Mehmet Demir, Nizip Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Karkamış Milli Eğitim Müdürü Halil Kendirci, Milli Eğitim eski Şube Müdürü Abdullah Dağlı, Avukat Abit Ağdemir, M.Şahin Özçubukçu, Abdullah Bozdal, Yüksel Bozdal, Ömer Bozdal yaptı.

Aile kavramına dikkat çeken Nizip Belediye Başkan Vekili Salih Uygur, damat ve geline nasihatte bulundu. Nikâh akdinin genç çifte nikah cüzdanlarını verdi. Başkan Uygur “Evlilik, fedakarlık gerektiren bir kurumdur. Bu evliliği karşılıklı sevgiyle, saygıyla, anlayışla götürün. Birbirinizi üzmeden, ömür boyu mutlu olun” dedi. Nikah sonrası evlilik cüzdanını geline teslim ederek, “Mutluluklarına şahitlik yaptığım bu çifte bir ömür boyu saadetler dilerim” diye konuştu.

Nizip Radyo Televizyon Kurumu olarak genç çiftlere mutluluklar diliyoruz.