35 yıllık duayen esnaflara plaket

35 yıllık duayen esnaflara plaket

Nizip  Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası tarafından geleneksel hale getirilecek 35 yıllık  "Esnaf Buluşması" kapsamında ahilik kültürünü yaşatmak ve Oda ile esnaf arasındaki bağı güçlendirmek Nizip’te 35 yılını dolduran esnaflara
Nizip Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı 
Mustafa Canpolat tarafından Nizip Kaymakamlığı Konferans Salonunda bir araya geldi

Nizip  Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası ev sahipliğindeki buluşmaya esnafların yanı sıra
Yapılan programa Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkan Vekili Salih Uygur, Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Önel, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Özcan, Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy, Gaziantep Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Özcan, Nizip İlçe Selahattin Özçelik, Nizip Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Nizip Belediye Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Borsası Ahmet Polat, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı. 35 yıldır oda da bakkal esnaf kaydı olan H Yasin Bozkurt, Zeynel Abidin Dayı, Mehmet Bozaslan, Hasan Zor, Müslüm Yürümez, Adil Şahan, Mustafa Erdoğan, Ali Ağbak, İsmail Çelik, Sadık Yalçın, Reşat Oktay, Halil Doğan,Cuma Artar, Hanifi Çolak, Ayşe Sönmez, Sülayman Balkanoğlu plaket ve Kur'an-ı Kerim takdim edildi.

Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, hizmetleri için esnaflarımıza minnettarlığını belirterek hayırlı ömürler diledi.

Esnafın verdiği hizmetin kutsal olduğundan bahseden Nizip Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Canpolat,  hayatımın büyük bir kısmını esnaflıkla geçirdim. Ne stresli bir iş olduğunu bilirim, en küçüğünden en büyüğüne. Onun için kolay iş değil ticaret. Bir gerçekte çok kutsal bir iş olduğu. Biz esnaf kardeşlerimizin hem hizmetlerine yardım edip, hem de sosyal ihtiyaçlarına hizmet ediyoruz. Her zaman çalışmak olmuyor, bazen nefes almak lazım. Onun için bazı geziler düzenleyebiliriz. 35 yıllık duayen esnaflarımız var. Bu gerçekten bir değeri ifade ediyor. Önemli değerler olan  siz değerli 35 yıllık duayenlerimize nice 35 yıllar diliyorum. Sizler bize her zaman lazımsınız” ifadelerini kullandı.