Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı personellerine plaket verildi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı personellerine plaket verildi

Nizip Muhtarlar Derneği ve İstasyon mahallesi muhtarı Recep Şeker, tarafından başarılı çalışmalarından dolayı Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özaslan, Müdür Yardımcısı İbrahim Kanal ve personellerine birer plaket verdi.

Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünde yapılan plaket törende Nizip Muhtarlar Derneği ve İstasyon mahallesi muhtarı Recep Şeker, gece gündüz demeden çalışan Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yönetici ve personellerinin verilen bu anlamlı plaketleri hak ettiğini söyledi.

Nizip Muhtarlar Derneği ve İstasyon mahallesi muhtarı Recep Şeker, kurumda 10 yılını doldurmuş ve sahada özveri ile çalışan personellerin bu plaketlere layık olmaları nedeniyle bu plaketleri takdim ettiklerini belirterek vakıf personellerine başarılar diledi.

Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özaslan, ise kendilerini bu plakete layık gören Nizip Muhtarlar Derneği ve İstasyon mahallesi muhtarı Recep Şeker, teşekkür ediyoruz dedi.