Nizip Gençlik Merkezinden “Her Köye Bir Kütüphane” Projesi

Nizip Gençlik Merkezinden “Her Köye Bir Kütüphane” Projesi

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Gençlik Merkezi ve Gönüllü Gençlerin organizasyonuyla “Her Köye Bir Kütüphane” projesi kapsamında Uluyatır İlk ve Ortaokulunda oluşturulan kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

Nizip Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Her Köye Bir Kütüphane” projesi hayata geçirildi. Bu proje kapsamında Nizip ilçesinde bulunan kırsal mahallelerdeki okullarda kütüphane oluşturulması planlanıyor. Nizip Gençlik Merkezi ve Gönüllü Gençler tarafından gerçekleştirilen bu organizasyonda kırsal mahallelere de kitap ulaştırılmak için seferber olundu. Toplanan kitaplarla her kırsal mahallede kütüphane oluşturulması hedeflenen projenin ilk durağı Uluyatır kırsal mahallesi oldu. Uluyatır İlk ve Ortaokulu’nda Nizip Gençlik Merkezi tarafından kütüphane oluşturuldu.

Oluşturulan kütüphanenin açılışını Nizip Kaymakamı Kemal Şahin gerçekleştirdi. Kaymakam Şahin, açılıştan sonra yaptığı açıklamada emeği geçen Nizip Gençlik Merkezi’ne ve Gönüllü Gençlere şükranlarını sunarak Uluyatır İlk ve Ortaokul kütüphanesinin hayırlı olmasını diledi