Gold Aydınlatma Modern Mağazasını hizmete açtı

Gold Aydınlatma Modern Mağazasını hizmete açtı

Gold Aydınlatma Modern Mağazasını hizmete açtı

Nizip ilçesi Mustafa Kökmen Bulvarı Yahya Altınbaş Lisesi civarında hizmet verecek olan içerisinde avize ve abajur çeşitleri, ev dekorasyon ve birçok ürünlerinin yer aldığı Gold Aydınlatma düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Mehmet Emin Çiçek’in yapacağı Gold Aydınlatma’nın açılışına Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Bekir Karabacak, MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Doktoroğlu, daire müdürleri, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, işletme sahibi Mehmet Emin Çiçek’in uzun yıllardır bu işi yaptığını yeni modern işletmesi bölgeye geniş yelpaze ürünleri ile hizmet vereceğini söyledi. Açılışın ardından işyerini gezen davetliler birbirinden güzel ürünleri yerinde görme fırsatı buldular. 

İşletme sahibi Mehmet Emin Çiçek ise açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, avize, abajur ve ev dekorasyon ürünleri almak isteyen tüm ilçe ve çevre sakinlerini Gold Aydınlatmaya davet ettiğini söyledi.