Ak Parti kırsal mahalle gezilerini tamamladı

Ak Parti kırsal mahalle gezilerini tamamladı

Ak Parti kırsal mahalle gezilerini tamamladı

TBMM Amiri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Milletvekilleri, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ak Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Doktoroğlu, Süleyman Çiçek, Nizip ilçesi 78 kırsal mahallesini tek tek ziyaret ederek Nizip  ziyaretlerini tamamladılar. 

TBMM Amiri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, tüm kırsal mahalle  sakinlerimize Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize olan sevgi, destek ve güvenleri, sundukları eşsiz ev sahipliği için sonsuz teşekkürler. 

Köy ziyaretlerimizde hem muhtarlarımız, hem de sakinlerimiz Nizip Belediyemizin sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Köylerimizin altyapı ve üstyapı sorunları kalmamış. GSM  erişimi ve Enerjisa kaynaklı bazı sorunlarımız ise takibimizde olacak!

Köylerimize sundukları hizmetlerden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin , Nizip Belediye Başkanımız Mehmet Sarı ziyaretlerimizde bize eşlik eden Nizip AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Fatih Uzunaslan, Belediye meclis üyelerimiz ve teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum.